Kaj je Manifestacija?

Kot duhovna bitja, ki smo s svojo svobodno voljo na tem svetu zato, da svojo prihodnost s pomočjo vesolja soustvarjamo. Ko si želimo določeno stvar manifestirati, se želimo uskladiti z energijo tistega, kar si želimo priklicati in povabiti v svoje življenje. Mogoče boste želeli manifestirati kaj večjega, spremeniti svojo, sotesko ali družino na bolje ali v svoje življenje priklicati kariero, za katero si želite, da bi bila za vas najboljša.

Za izboljšanje manifestacij priporočam tudi Access Bars tretma.

Ko je pred nekje 15 leti misel o manifestaciji postala nadvse priljubljena, je veliko ljudi napačno verjelo, da si morajo nekaj samo želeti in si v ta namen ustvariti neke vrste tablo vizije, da se bo njihov veliki čarobni načrt kar sam od sebe uresničil. Toda postopek manifestacije je veliko bolj zapleten in zahteven, zato vam bi sedaj v dveh delih razložili, kako si pravilno izbrati pot, da boste čim bolj uspešni.

Preberite si tudi... Kaj je zakon privlačnosti?

1. Dovolite si sanjati in stopiti iz svoje cone udobja

Pogosto si sami postavljamo omejitve glede tega, kaj se nam zdi, da smo sposobni narediti ali doseči. Če radi plešete in dobite priložnost, da zaplešete na veliki prireditvi, , se boste morda tega bali, ker je zunaj vaše cone udobja, a ko boste to preizkusili lahko ugotovite, da vam pravzaprav sploh ne gre tako slabo. Samo dejstvo, da preizkusite nekaj, za kar veste, da ni nujno vaše področje, vam lahko dokaže, da si morate samo več upati in poizkušati čim višje. Konec koncev, vam takšen uspeh precej dvigne samozavest. Manifestacija vam lahko pomaga odkriti, da za vas obstaja več možnosti, kot ste si jih kdaj predstavljali.

Vendar morate biti previdni in ne biti naivno nerealni.V kolikor imate velik znesek dolga in upate, da boste v nekaj tednih zbrali tako vsoto, ki bi poplačala vaš dolg, vam to zagotovo ne bo treba narediti tako rekoč nič, so to več kot sigurno povsem nedosegljive sanje. Bodite realni in ostanite pozitivni.

Pozor, manifestacija ne deluje dobro med časom retrogradnega merkurja.

2. Zapišite si svoj namen

Zamislite si dnevnik, v katerega boste brez zadržkov zapisovali zamisli in želje o tem, kaj si želite manifestirati, še posebno če gre za kaj večjega, kakor je nov dom,ljubezenski partner ali služba. V kolikor boste pisali dnevnik, boste nenadoma začutili neke vrste odgovornost za delo pri svoji manifestaciji. Bolj ko smo vpleteni in zagreti, boljše rezultate lahko dosegamo. Manifestacije so nekako tako kot maratoni. Potrudite se in nekje osem tednov vztrajajte pri zapisovanju, da boste videli rezultate in se vam bodo povrnil ves trud, ki ste ga vložili.

Vendar ponovno previdno: ne postanite preveč osredotočeni.. Namesto da bi imeli namen, kot je »želim si še enkrat poskusiti s srednješolsko ljubeznijo«, si raje izberite »želim si spoznati nekoga, ki bo odprt za partnersko ljubezen in s katerim bova ustvarila posebno vez«. Naj vas ne skrbi, ali bo vaša namera pravilno ali popolno zastavljena. Na poti do uresničitve jo boste že še spreminjali, dopolnjevali in izpopolnjevali.

3. Poiščite znake in predvsem ujemanja

Ko se pričnete ukvarjati z manifestacijo, vstopate v ustvarjalni proces z vesoljem. Vesolje je zelo živo, vedno posluša in se odziva, zato bodite pozorni in odprti za vse namige, ujemanja in smiselna naključja. Lahko so to razni, ki vam jih pošilja vesolje, da bi z njimi prišli do želenega rezultata. Lahko vam bo prijatelj priporočil knjigo, v kateri je opisano tisto, kar si želite manifestirati, ali na jumbo plakatu odkrijete besede, ki se navezujejo na vašo željo.

Tudi tukaj bodite previdni: pazite na sanjarjenje. Dobro vemo, da je to po navadi zelo težko, še posebno če si česa res močno želite, a poskušajte se ne navezati na izid ali cilj in ne bodite pretirano čustveni glede svoje manifestacije ali tega, kar si želite manifestirati. Ne navezujte se na določen izid, in ne postanite pretirano čustveni glede svoje manifestacije.

Preberite si tudi:

4. Razvijajte tedenski ritual

Ne glede na to, ali se z manifestacijo ukvarjate tri tedne ali tri mesece ali tri leta (večje manifestacije, kot so oblikovanje družine, odprtje podjetja lahko trajajo leta), naj postane vaša rutina in navada, da redno preverjate, kako vam gre. Predstavljajte si lahko mornarje, ki so pred več sto leti odrinili na dolgo potovanje, kjer so morali pogosto preverjati zemljevid, se prilagajati vremenu, potegniti na plan kompas in veliko drugačnega orodja, da bi se prepričali, da greste še vedno po pravi poti in v pravo smer. Lahko si enkrat na teden izberete tisti trenutek, da prižgete svečo, predvajate kakšno prijetno melodijo in si zapišete v dnevnik svoj napredek in kaj ste opazili. 

Zapišite si vsa svoja opažanja, pred vsem tem in sedaj, oziroma takoj, ko opazite prve spremembe.

Pa vseeno opozorilo. Temu bi lahko rekli, hitite počasi. Če se preveč strmo nagibate in hitite, se vam lahko zgodi, da se prehitro utrudite in izubite tisti zagon, ki ste ga imeli na začetku. Smo v času, ki je že tako ali tako nagnjeno k hitenju.

Tako, da se držimo tega kot smo rekli, hitimo počasi in z užitkom.

Vse je lepo in prav, v določenih primerih tudi to deluje, vendar je manifestacija pravzaprav neke vrste proces, ki zahteva svoj čas, prav tako kot vse stvari.


Prijavi se na Access Bars Delavnico

Z Access Barsi se vam življenje popolnoma spremeni.

Z eno besedo življenje postane lahkotno.