O Meni

Vsak izmed nas bi lahko napisal eno veliko knjigo o svojem življenju. Razmišljala sem, kaj bi lahko na kratko podelila z vami o sebi in kako bi lahko svoje razgibano življenje strnila v en članek, da bi lahko bila ena splošna predstavitev o meni in mojem delu.

Začela bi z mojim otroštvom, ko sem se že kot otrok zavedala, da sem drugačna od ostalih.

Drugačna, da sem verjela v nekaj več. Da življenje ne more biti enostavno samo to, kar sedaj živimo in potem nas enostavno ni več. Še sedaj se jasno spominjam kot male deklice, ki je bila na počitnicah sedaj že pri pokojni babici, ki jo je bilo strah smrti, kaj bo ko nas nekega dne ne bo več. Že takrat sem razmišljala v veliko globjih stvareh, o samem pomenu življenja. In tako sem začela raziskovati. Začela prebirati veliko gradiva in prebrala v samem otroštvu veliko različnih  knjig. Resnično me je zanimalo, predvsem duhovno življenje. Ves čas sem se zavedala, da bo to nekoč v mojem življenju igralo veliko vlogo, seveda nisem še vedela kdaj in kje.

Moje otroštvo lahko rečem je bilo povprečno, uživala sem v različnih igrah s sovrstniki in v brezskrbnem otroštvu. 

Po končanem šolanju sem se kmalu zaposlila in ustvarila družino. Moja želja je bila, da bi imela dva otroka, ker sem bila sama edinka in sem si pogosto želela družbe bratca ali sestrice. Tako sem postala mamica dvema čudovitima sinovoma. 

Zgodaj po rojstvu drugega sina, so se začele dogajati spremembe in kmalu smo zaživeli sami trije. Ni bilo lahko, a lahko rečem, da danes, ko se obrnem nazaj, ne bi ničesar spremenila, ker sem svoje življenje in vso svojo ljubezen in čas posvetila sinovoma. Sem lahko najbolj srečna mama in oseba, ko ju pogledam in ko pogledam sebe. Sta moj največji ponos in sreča. 

Vsak izmed nas ima svoje zgodbo življenja in vsaka ima vzpone in padce. Temu lahko rečemo krivulja življenja, ki  je navadno gor in dol, ravna je, ko umremo. In vsi ti vzponi in padci, prav slednji nas učijo, kako živeti, kako izboljšati svoje življenje in biti obenem srečen, uspešen in predvsem zadovoljen sam s seboj.

Prav med vsem tem časom, sem se predvsem posvečala meditacijam in ponovno je prišla na površje želja iz otroštva, po raziskovanju nečesa več.

Raziskovala sem o prejšnjih življenjih, potovanju duš, o angelih in raznih bitjih, ki so nam nevidni. Prebrala res veliko knjig, obiskala veliko različnih meditacij in seminarjev in ob tem čutila, da bo prišel tudi moj čas in bo prišla nasproti meni,nekaj kar bi si želela delati z vso predanostjo. S tem bi zaživela resnično sebe s polnim telesom in dušo.

Tako sem prišla nekega dne, po večletnem prebiranju na različnih straneh, po različnih koncih sveta do Access Consciousness.

Odločila sem se, da obiščem delavnico Access Consciousness in občutim še sama pri sebi kako deluje. Morda pa je to tisto, kar že več let iščem.

Že na sami delavnici Access sem začutila, da je to stvar, ki sem jo iskala vsa ta leta. Ko pa sem sama  začela uporabljati vsa ta orodja in so se stvari  začele  spreminjati in sem se našla v tem, sem se odločila, da svojo pot nadaljujem z Accessom.

V nekaj mesecih sem postala fascillitatorka Access Bars in tukaj se moja pot šele začenja.

Vabljeni skupaj z menoj na čudovita potovanja, kjer se vam življenje začne spreminjati.

Vaše življenje postane, lahkotno, radostno in veličastno.