Kaj je Zakon Privlačnosti?

Zakon Privlačnosti

Preprosto povedano, zakon privlačnosti ali manifestacija je sposobnost, da v svoje življenje pritegnemo vse, na kar se osredotočamo. Verjame se, da smo vsi ne glede na starost, narodnost ali versko prepričanje dovzetni za zakone, ki urejajo vesolje, vključno z zakonom privlačnosti. Zakon privlačnosti je tisti, ki z močjo uma prevede vse, kar je v naših mislih, in jih uresniči v resničnost. V bistvu se vse misli sčasoma spremenijo v stvari. Če se osredotočite na negativno pogubo in mrak, boste ostali pod tem oblakom. Če se osredotočite na pozitivne misli in imate cilje, ki jih želite doseči, boste našli način, kako jih doseči z množičnimi akcijami.

Zato je vesolje tako neskončno lepo mesto. Zakon privlačnosti narekuje, da je vse, kar si lahko zamislimo in zadržimo v miselnih očeh, dosegljivo, če ukrepate po načrtu, da pridete tja, kjer želite biti.

Kaj je zakon privlačnosti?

Zakon privlačnosti je ena največjih skrivnosti življenja. Le malo ljudi se popolnoma zaveda, kako velik ima zakon privlačnosti na njihovo vsakdanje življenje. Ne glede na to, ali to počnemo zavestno ali nevede, vsako sekundo svojega obstoja delujemo kot človeški magneti, ki pošiljajo naše misli in čustva in privabljajo nazaj več tistega, kar smo dali.

Na žalost smo mnogi še vedno slepi za potencial, ki je zaklenjen globoko v nas. Posledično je vse svoje misli in čustva preveč enostavno pustiti brez nadzora. To pošlje napačne misli in v vaše življenje pritegne več neželenih čustev in dogodkov.

Povedano bi moralo biti odličen razlog za praznovanje odkritja, da v vašem življenju deluje Zakon privlačnosti! Ko enkrat razumete moč privlačnosti, ni več skrivnost. Poleg tega ste se naučili, kako jih učinkovito uporabiti v vsakdanjem življenju, vaša celotna prihodnost je vaša.

Je zakon privlačnosti resničen?

Kot smo že omenili, so zakon privlačnosti in njegove vrednote vidni skozi zgodovino. In veliko žensk in moških, ki so pustili pečat na tem svetu, je pokazalo, da je zakon privlačnosti ena največjih sil na svetu; s številnimi ljubljenimi pesniki, umetniki, znanstveniki in velikimi misleci, kot so Shakespeare, Blake, Emerson, Newton in Beethoven, ki to sporočilo prenašajo s svojimi številnimi deli.

Veliko je bilo tudi sodobnih zagovornikov zakona privlačnosti. Sem spadajo Oprah Winfrey, Jim Carrey in Denzel Washington. Poleg tega z več kot 5,8 MILIJONI oboževalcev Facebooka obstaja veliko zgodb o uspehu okoli zakona privlačnosti.

Kako uporabiti zakon privlačnosti

Ko enkrat razumemo osupljive možnosti, ki nam jih ponuja življenje, lahko tudi spoznamo, da smo kot umetniki. Ustvarjamo slike našega predvidenega življenja, nato pa se odločamo in ukrepamo, da bomo uresničili, kar smo si zamislili.

Kaj torej, če vam slika ni všeč?

Spremeni!

Življenje je prazno platno možnosti; vi nadzorujete, kako bi lahko izgledala končana slika.

Zakon privlačnosti je res tako preprost. Brez ulova. Vsi naravni zakoni so popolnoma popolni in zakon privlačnosti ni nobena izjema. Ne glede na to, kaj želite imeti, doseči ali biti v življenju, če se lahko zamisli držite in jo sami vidite v mislih, lahko to naredite po svoje… z nekaj truda s svoje strani.

Tu je le nekaj področij v vašem življenju, ki bi jih lahko izboljšali z uporabo zakona privlačnosti.

1. Očitna ljubezen in odnosi z zakonom privlačnosti

Z novimi odnosi, ki se ustvarjajo vsak dan, ni presenetljivo, da je to skupen cilj. Mnogi si želijo srečati ljubezen svojega življenja. Toda ali vam zakon privlačnosti lahko pomaga pri ljubezni?

Kratek odgovor? Da.

Kako najti-ljubezen-z uporabo zakona privlačnosti

Obstaja veliko tehnik in vaj zakona privlačnosti, ki vam lahko povečajo samozavest, karizmo in splošno podzavestno pripravljenost za sprejemanje ljubezni. Na ta način je povsem mogoče pritegniti svojo pravo sorodno dušo z uporabo zakona privlačnosti.


2. Privabite denar in bogastvo z uporabo zakona privlačnosti

Drug skupni cilj po vsem svetu je finančna številčnost. Bogastvo prinaša očitne koristi za vaše življenje. Denar lahko postavi streho nad glavo in hrano na mizo. Podobno lahko poskrbi za svojo družino in prijatelje.

Na žalost imamo mnogi težave v odnosih z idejo bogastva. Vsekakor ima konotacije pohlepa in nečimrnosti. Da bi pritegnili denar, moramo pregnati te negativne miselne vzorce. Ključni vidik zakona privlačnosti je ta ideja, da pozitivnost rodi pozitivnost. Zato se lahko naučite, kako enostavno izkoristiti pozitivne denarne navade s pomočjo orodij in tehnik za vizualizacijo.

3. Izboljšajte svoje duševno in fizično zdravje

Zaradi zasedenih delovnih rutin, obveznosti do prijateljev in družine ter splošnega vsakdana včasih zanemarimo svoje osebno zdravje. Čeprav uporaba zakona privlačnosti ne more zgolj nadomestiti zdrave prehrane, gibanja in rednih zdravniških pregledov, lahko spodbuja številne prednosti za vaše duševno, duhovno in telesno zdravje.

Trening možganov, da v vsem vidijo pozitivno, omogoča prostor za duševno rast in srečo, kar lahko izboljša vaše fizično zdravje. Podobno si lahko čas za samooskrbo pomaga pri boju s številnimi duševnimi boleznimi.


Prijavi se na Access Bars Delavnico

Z Access Barsi se vam življenje popolnoma spremeni.

Z eno besedo življenje postane lahkotno.