Hvala za sporočilo, odgovorim kmalu. :)

Preberite si še nekaj mnenj o Access Barsih...

Jana G.

Veliko sem brala o Barsi, nisem si pa predstavljala, da je to res tako čudovito in da tudi deluje.

Za obisk tretmaja sem se odločila in ni mi žal. Sem kot prenovljena. Sigurno se še vrnem in že razmišljam tudi o samem obisku delavnice. Želim si več tega v svojem življenju.

Sabina B.

Z Rebeko sva se srečali, če prav pomislim niti ne vem točno kje prvič. Že takoj, me je navdušila njena energija in že samo zato sem se odločila, da grem na terapijo k njej. Lepo me je sprejela in po kratkem pogovoru, kaj sploh so Barsi, sva prešli tudi na terapijo. Izjemni občutki, ki se jih ne da opisati. Domov sem odšla lahkotna, brez pritiskov v sebi, katere sem imela v sebi predno sem prišla. Vse mi je bilo lažje. Tudi spanec tisto noč je bil odličen, kot že dolgo ne.

Mojca d.

Moje prvo srečanje z Barsi je bilo malce negotovo, v kaj se podajam v nekaj neznanega. Ker sama verjamem, da dokler česa ne poizkusiš ne moreš vedeti, niti soditi ali je dobro ali slabo.

Tako sem se dogovorila z Rebeko, da najprej poizkusim z individualno terapijo za sam začetek.

Po sami terapiji sem imela tako jasne misli. Lahko bi rekla kot, da mi je nekdo naložil nov program in lahko začnem delovati iz samega začetka. Čudovita izkušnja in hvaležna sem, da sem se odločila, da preizkusim Access Barse.

Nejc P.

Bilo je konec napornega delovnega dneva. Vračal sem se iz službe in nekako nezadovoljen in utrujen. Čeprav mi v službi ne gre slabo. Že nekaj časa sem prebiral o raznih terapijah in obenem naletel tudi na Barse.

Predno sem obiskal, Rebeko sem bil kar skeptičen. Že sama njena pozitivnost in na način, ki mi ga je predstavila sem verjel, da besede niso zgolj besede. Po končani terapiji, pa sem ostal brez besed. Meni so Barsi spremenili moj vsakdanjik.

Nina L.

Danes, ko pomislim kje sem prvič slišala za Barse se niti ne spomnim dobro. Mislim, da so me Barsi enostavno priklicali k sebi. Občutke, ki sem jih doživljala med terapijo, ne znam opisati, ker jih sigurno vsak doživlja po svoje. Že takoj po prvi terapiji sem se počutila veliko bolj umirjeno. Bistveno lažje se prebijam skozi vsak dan, ki je trenutno kar naporen. Celo moje občasne migrene so skorajda izginile. Življenje zame postaja iz dneva v dan veliko lepši in čudovitejši in ponovno vidim spet smisel življenja.

Andrej Z.

Pri Rebeki se vidi, da že sama njena želja, da želi pomagati ljudem pripomore veliko pri sami odločitvi za terapijo prav pri njej. 

Po sami terapiji pa lahko samo rečem, da se počutim od prve terapijo fenomenalno.

Katarina U.

Če pred terapijo nisem imela več veselja do življenja in nekako sem se vrtela v začaranem krogu. Pogosto tudi nisem več našla prave poti iz vsega tega. Se po prejeti in zaenkrat je bila samo ena terapija, vendar vem, da se bom tja zagotovo vrnila, povem, da so rezultati pri meni izjemni. Tudi okolica je opazila, se z menoj nekaj dogaja. Več se smejem, sem pozitivna in bolj dostopna in lahko bi še naštevala. Skratka postajam to, o katerem sem prej samo sanjala.

Vesna I.

Moja osebna izkušnja z Barsi je bila vse drugo kot sem pričakovala. Pred obiskom sem razmišljala, kako mi lahko ena taka terapija lahko kar spremni življenje. Saj to ne more biti tako enostavno. Kako lahko s tako prijetnimi dotiki točk na glavi, dosežemo tako veliko.

Po končani terapiji sem bila presenečena, nad vsem kar nisem verjela in ja, definitivno potrebno je preizkustiti, da lahko poveš svoje mnenje. Moj obisk je bil zame zlata vreden in se že dogovarjam za nov prosti termin, ker si želim še več tega v svojem življenju.

Klemen Š.

Od nekdaj sem bil zelo nesamozavesten in nisem verjel vase. Vse te vzorce sem seboj “vlekel” seboj že iz otroštva. Po prebiranju sem zasledil Barse in pot me je pripeljala do simpatične Rebeke. Odločil sem se, da obiščem terapijo prav pri njej. Navdušila me je. Že po prvi terapiji sem se počutil drugače. Kot, da bi mi nekdo zbrisal vsa ta prepričanja, da nisem dovolj dober, zbrisal iz mojih misli.

Anja C.

Po prometni nesreči sem kar dolgo potrebovala, da sem se vrnila v neka normalno okolje. Vsaj tako sem mislila, da sem se. V meni je bilo še vedno veliko tesnobe in potlačenih vzorce strahu in tudi psihičnih travm in bolečin. V tem času sem veliko prebirala, da sem se lahko sploh pripravila do te točke, kjer sem ta trenutek. Težko je bilo in dajala me je nespečnost in tudi občasna depresija. Tega si nisem želela imeti v svojem življenju. Po daljšem prebiranju sem zasledila veliko o Barsih. Odločila sem se, da nimam kaj izgubiti, če to poizkusim.

Veronika O.

Danes lahko rečem, da sem že po eni sami terapiji dobila nov zagon. Strah, ko se vsedem v avto počasi izginja, bolečine se umirjajo. Prav tako se dnevi depresij počasi umirjajo.

Barsi so bili zame nov začetek in Rebeka mi je bila pri tem veliko pomoč.


Prijavi se na Access Bars Delavnico

Z Access Barsi se vam življenje popolnoma spremeni.

Z eno besedo življenje postane lahkotno.