Access Bars Delavnica

Zakaj izbrati Access Bars Delavnico?

Delavnico Access Bars, bi priporočila vsakemu, ki ga zanima nekaj več, kot samo same Access Bars Terapije.

Zakaj? Ker na delavnici izveš ne, da samo prejmeš tretma in ga tudi obenem daš, izveš še mnogo novih stvari, ki ti pomagajo pri vsakem čisto običajnem dnevu.

Access Consciousness Slovenija, beseda sama pomeni v slovenskem prevodu, da bo lažje razumeti sam pomen delavnice: dostop do zavedanja.

Prva misel, ki jo verjetno pomislite je verjetno kaj sploh pomeni dostop do zavedanja. 

Dostop do zavedanja je lahko zelo obširna tema. Zavedanja, da se zavedamo najvišje stopnje zavesti. Zavedanje dosežeš z skupnim spoznanjem in vedenjem.

Na samih bars delavnicah pa izvajamo tehniko z nežnim dotikom 32 točk na glavi.

Natančen opis Bars tehnike

Access Bars je tehnika, kjer se z dotikom 32 točno določenih točk na glavi možgani po 15 minutah preidejo v theta stanje.

To je stanje globoke relaksacije. Ta relaksacija pomeni za nas, da se po terapiji oziroma med samo terapijo, razvije samozdravljenje telesa in nam prične odpirati prostor zavedanja v našem življenju. 

Access Bars je tako predstavljena kot nekaj drugačnega, kar vam do sedaj ni bilo poznano.

Je nežna tehnika, pri kateri si lahko spremenite prav vse v svojem življenju in v svojem telesu.

Morda si ta trenutek, ko te delavnice in na splošno ne veste niti kaj so Barsi, niti ne predstavljate, kaj pravzaprav je to vse skupaj. Mogoče vas je malce celo strah, da se vam ne bo celo kaj zbrisalo, česar si ne želite, da bi se.

Naj vas potolažim. Ničesar vam ne more nihče zbrisati, kar si ne želite in si sami ne dovolite.

Prav tako, si morate sami dovoliti, da ste voljni in dostopni za prejem boljših stvari zase.

Nekako tako kot že omenjeno, brišejo se vam blokade, in vzorci, ki ste jih podzavestno naložili, čeprav si sami tega niste želeli.

Torej access bars delavnica je namenjena in dobrodošla vsem osebam, ki delajo na sebi in svojem osebnostnem razvoju. Prav tako vsem staršem in otrokom. Tudi otroci so dobrodošli na delavnicah. In sploh niso izjema. Namreč prejem bars terapije je celo zelo zanimiva izkušnja. Tako lahko sama potrdim in tudi mnogi drugi. Sami otroci tudi ne potrebujejo tako dolgih tretmajev, saj imajo veliko manj zaklenjenih vzorcev, kot starejša oseba.

Terapija access bars je namenjena prav tako terapevtom, maserjem, kiropraktikom. Skratka vsem tistim, ki pri svojem delu uporabljajo energetske metode.

Pogosteje, ko boste izvajali ali prejemali Bars terapije, hitrejše bodo vidne spremembe. 

Access Bars je ljudem po širnem svetu pomagala in jim je takorekoč spremenila življenje in pri tem pomagala odpraviti omejena stališča.

Sama delavnica vam dejansko omogoči, da si v svojem življenju končno lahko ustvarite spremembe na vseh področjih, take kot si jih od nekdaj želite.

Tudi tam kjer se že dolgo počutite nemočne, zataknjene in se nikakor niste in ne znate premakniti iz mesta, čeprav si tega že dolgo želite.

Barsi so tudi znanstveno potrjeni

Barsi so dejansko tudi znanstveno potrjeni. Točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili ne samo v tem življenju, temveč tudi veliko let nazaj v preteklih življenjih.Odvijejo se vse niti, ki so vas imele ujete in so vam onemogočale, da bi se lahko premikali naprej.

Pri vsaki Bars terapiji se lahko sprosti tudi do 10 tisoč let omejitev na določenem področju življenja, povezano s to točko, ki se je dotikamo. To so točke: za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor in čas.

Access Bars so pomagali že več tisočem ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, odvisnostmi, prisilinimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več.

Rezultati po končani delavnici

Po končani delavnici boste spregledali in morda ugotovili, da ni z vami nič narobe, da ima vsak od nas svojo preteklost in razloge, da je tam kjer je. Obsojanje nas samih in drugih se zaradi tega zavedanja zmanjša.

Tukaj ne gre za miselni proces ampak se to zgodi tudi na energijski ravni. Spoznate kaj je tisto, kar zares deluje za vas in kako lahko od zdaj naprej bolj sledite sebi. Kako lahko premagate tudi vse svoje negativne dvome.

Kaj lahko z njimi v konkretnih situacijah naredite.

Dobili boste vsa potrebna orodja in odgovore na: kako premagati strah, pustiti preteklost za sabo, kako preseči omejujoča prepričanja, ki vam ne dovolijo narediti korak naprej na posameznem področju.

Direktno brisanje blokad podzavesti

Barsi iz vašega telesa tudi dokazano brišejo posledice stresa, osvobajajo anksioznosti, depresij (o tem obstaja tudi članek in znanstvena raziskava).

Na sami delavnici se vam tudi predstavijo vprašanja, ki vam dejansko res pomagajo in jih lahko začnete uporabljati takoj. Ne boste si več zapirali poti z odgovori, temveč odpirali z vprašanji.

Namreč Gary- ustanovitelj Barsov pravi: ni neumnih vprašanj, so le neumni ljudlje, ki ne sprašujejo.

Med Access bars delavnico boste dvakrat prejeli in dvakrat dali Bars terapijo.

Po končani Access bars delavnici dobite potrdilo, da ste certificirani praktik in lahko takoj izvajate samostojno terapijo.


Prijavi se na Access Bars Delavnico

Z Access Barsi se vam življenje popolnoma spremeni.

Z eno besedo življenje postane lahkotno.