Kako ti lahko Access Barsi spremenijo življenje?

Moč Brasov

V vsem času sem spoznala kar nekaj tehnik in orodij. Vsakemu je ena tehnika bolj domača kot druga. Enemu je določeno vprašanje bližje kot drugemu. Med seboj se razlikujemo in prav je tako. Kar je za nekoga slabo ali dobro ni nujno, da je za drugega enako. Sigurna sem, pravzaprav prepričana, da ti access bars spremenijo življenje.

Je pa nekaj, moraš biti voljan sprejeti oziroma si dopustiti, da si zaslužiš in prejmeš in daš veliko več, kot si lahko sam misliš in verjameš.

Hvaležnost

Resnično sem hvaležna. Hvaležna sem, za vsak svoj trenutek, da živim na tem planetu.

Prav posebej v tem času, ko nam je na voljo toliko različnih orodij. Prav ta orodja nam pomagajo pri naši osebni in duhovni rasti.

Že sama hvaležnost, za kar imamo ne kar nimamo so vrata, ki se nam odprejo, ko smo hvaležni in vprašamo po nekaj več in smo obenem že hvaležni za to kar imamo.

Za vsako nam še tako nepomembno stvar oziroma samoumevno. Namreč samoumevno nam je, da imamo vse organe  v telesu zdrave, da imamo hrano in streho nad glavo, oblačila in vse materialne stvari. Prav tako, da imamo družino, prijatelje in še veliko drobnih stvari. Prav za vsako stvar v svojem življenju bi morali biti hvaležni in se zahvaliti vsak dan posebej. Več hvaležnosti nam prinese še več stvari v življenje za katere bomo hvaležni. 

Prav tako so pomembna vprašanja, ki jih postavljamo vesolju.

Kako je lahko še boljše kot to

Kaj, če bi vprašanje oblikovali tako...

”Kako je lahko še boljše kot to?” Takrat, ko smo si voljni postaviti drugačno vprašanje, se bomo voljni odpreti tudi različnim in novim možnostim. Zavemo se, da z različnimi vprašanji lahko energijo spremenimo, v dani situaciji. Začnemo pa tudi prepoznavati, da vprašanja kreirajo drugačne možnosti.

Začnimo si postavljati vprašanja, ki nam odpirajo nove možnosti in ne da si z odgovori zapiramo vse poti. Ste pomislili, da bi nam bilo s postavljanjem vprašanj veliko vse bolj lahkotneje, kakor si ves čas mislimo.

Kaj pa če je lahko življenje veliko bolj veličastno in radostno kot si sami mislimo?

Bi morda imeli lahko veliko več denarja, kot si lahko sploh predstavljate?

Je vse to možno? Če bi vse to sedaj vedeli in se znali pravilno vprašati, bi si še izbrali tako realnost, kot jo imate ali bi si želeli nekaj povsem drugega?

Bi želeli imeti veliko več denarja kot ga imate ta trenutek? Ste sploh pomislili, da je možno kaj takega?

Vprašajte se, kaj je vse še možno, kakšni čudeži še obstajajo onkraj vsega tega, za kar do sedaj sploh še niste vedeli?

Zato vas vabim, da svoje življenje sedaj vzamete popolnoma drugače kot ste ga do sedaj in ga takoj napolnite z vprašanji.

Seveda, to uporabite, če si želite svoje življenje, olepšati, izboljšati ali kakorkoli spremeniti. Če vam ni do tega, nadaljujte kot ste živeli do sedaj.

Ali je lahko še slabše?

 Ker nismo vedeli, ko si postavljamo vprašanje ali je lahko še slabše ? Takrat si dejansko dostavimo še več slabšega, kot si lahko mislimo. Saj smo namreč vprašali: ali je lahko še slabše in tem besedam dodali moč in tako prejeli po čemer smo povprašali.

Vsak dan lahko Vesolju postavite vprašanja:

  • Komu to pripada?
  • Kako je lahko še boljše?
  • Kaj vse je še mogoče?
  • Kakšna oseba in kdo sem danes in kaj me čaka danes lepega?

Sprašujte in se poigravajte in bodite pozorni na čarobne odgovore vesolja.

Prav tako v samem Accessu obstaja mantra, ki se glasi...

Vse življenje prihaja k meni. Lahkotno, radostno in veličastno.

Ponavljajte si jo posebej  v začetku.  Priporočljivo je 10x zjutraj, 10x popoldan in 10x zvečer.

Za začetek vsaj 60 dni neprestanoma, da se jo navadite.

Igrajte se in uporabljajte orodja, kakor sami občutite in veste kaj vam v življenju najbolj primanjkuje in česar si najbolj želite. Lahko vam povem, da sem bila sama priča najbolj neverjetnim stvarem, ki jih prejemam vsak dan od dneva, ko sem se prvič srečala z Access Barsi in jih tudi prvič uporabila.

Predstavljajte si, da je vaše življenje vse do neba

Kar ste si kdaj sploh lahko le predstavljali v vaši domišljiji danes lahko vidite in občutite. Sama vidim in doživljam svoje življenje in to od trenutka, ko sem vanj spustila Barse.

Moje življenje je polno lahkotnosti, radosti, veličastnosti in predvsem drugačnega zavedanja.

Ravno tako, če bi vedeli in znali, da se lahko osvobodite vseh omejitev za katere so dejansko samo v vaši glavi in se zaradi tega ne morete v življenju premakniti naprej iz določene točke, bi še vztrajali na isti točki ali bi poizkusili ali celo dali vse od sebe, da bi to spremenili in se počutili povsem lahkotno in voljni do vsega dobrega  in boljšega za vas in vaše telo?

Si lahko samo za trenutek zaprete oči in si vse samo to predstavljate, kako ste že korak bližje vsemu temu? Še razmišljate? Ali veste kaj želite? Verjamem, da si boste zase izbrali samo najboljše.


Prijavi se na Access Bars Delavnico

Z Access Barsi se vam življenje popolnoma spremeni.

Z eno besedo življenje postane lahkotno.